top of page
  • Forfatters billedePeter Strøbech

Marokko - Surfguide

Land of the rights, eller sådan noget. En utrolig lang kyststrækningen pakket med højre pointbreaks, som Anchor point, Safi, Draculas, osv.


Det fleste vælger at basere sig omkring Taghazout eller Tamraght, som ligger lige nord for Agadir. Der massere af bølger indenfor kort distance, men desværre efterhånden også massere af mennesker. Det er der selvfølgelig en grund til. Generelt consistent med bølger til alle niveauer, super billigt og nemt at komme derned, god mad (så længe man holder sig til lokalt mad som Tajine's) super eksotisk, ørkenlandskab, kameler, palmer, lækker vejr osv.


Pas på hvor du vælger at spise, der er utallige historier af folk der har måtte bruge hele ferien på toilettet.. Spis lokal mad, fra ordentlige spisesteder. Lad dig ikke nare af vestlig lignende restauranter. Grillet fisk og Tajine er mit go to, og det er jeg endnu ikke blevet syg af. Nu har jeg selvfølgelig lige jinxet mig selv, men så må jeg vende tilbage og redigere artiklen.


Allier dig med en surfcamp. Der er utallige valmuligheder til små penge, der inkluderer mad og transport, det kan betale sig. Du kan selvfølglig også gøre det selv, men det vil jeg kun anbefale til gode surfere.


Vores ven Alex i Imi Ouaddar - Triangulo surfcamp har helt styr på det på, og kører en glimrende surfcamp med gode mennesker. Egner sidste bedst til grupper, så hvis i er nogle stykker der skal af sted: Here you go, vi kan klart anbefale det: https://www.triangulosurfmorocco.com/


Du kan flyve direkte til Marrakech og tage bussen (3 timer), eller find et ryanair fly til Agadir.

Marokko skal helst bruge et stort WNW swell for at være rigtig godt, dem er der heldigvis mange af om vinteren. sæson: Oktober til April


Der er også mange andre områder i Marokko, men start her. Så kan du tage på opdagelsestur efter4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page