top of page

Viking Surf House

På kanten af Kongeriget finder du Viking Surf House. Med base i Klitmøller (Cold Hawaii) opererer vi en mobil surfskole, hvor vi underviser alt fra begyndere til øvede. 


Vi er 2 lokale fyre, som kender kysten i Thy bedre end vores egen bukselomme. Tro det eller ej, blandt klitterne og bunkerne har vi Danmarks bedste bølger. 

 

Vi kan ikke garantere du bliver forvandlet til en Hawaiianer. Men vi kan garantere dig ømme arme og lattermuskler, når du tager på eventyr med os.

  • Instagram - sorte cirkel
Peter Strøbech.jpg

PETER STRØBECH

Peter blev bidt af surfing for 10 år siden, da han selv var på surfskole i Klitmøller. Siden har han brugt vintrene på at rejse rundt i verden på jagt efter bølger og eventyr. Specielt Indonesiens perfekte bølger har fanget Peters opmærksomhed. Om sommeren finder man altid Peter i Klitmøller, hvor han lever livet som surfinstruktør.

Erik Jensen.jpg

ERIK JENSEN

  • Instagram - sorte cirkel

Erik er vokset op i fiskeriets hovedstad (Hanstholm), så lærte Erik fra en tidlig alder at surfe og kender i dag bølgerne i Thy bedre end de fleste. Erik altid en smilende og imødekommende person, som får et ligeså stort kick ud af at andre får en fed bølge, som når han selv fanger en.

bottom of page