top of page
Surf for øvede - coaching

SURF GUIDING FOR ØVEDE

- Professionelle instruktører 

- 3 timers coaching session

- Surf de bedste bølger i Danmark

- Begrænset antal pladser

TAG DIN SURFING TIL DET NÆSTE NIVEAU

Du får et indblik i surf på den danske vestkyst, og lærer blandt andet hvor, hvornår og hvordan man finder de bedste bølger. Surf guiding med os, er det perfekte springbræt til dig, der vil i gang med at surfe på egen hånd. Surf guiding er en super sjov og effektiv måde at lære på, og vi vil rigtig gerne have dig med ud.

Lektionen varer cirka 2.5 timer, afhængigt af hvor vi vælger at surfe. Alt udstyr er inkluderet, men du er velkommen til at tage dit eget med.

Med surf guiding til øvede, tager vi dig med ud og surfe, der hvor bølgerne er bedst. Surf guiding er til dig, der vil tage din surfing til det næste niveau. Vil du lære at lave et cutback, forbedre dit bottom turn, eller har du måske bare brug for noget guiding, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi er et hold af super skarpe instruktører, og i et tæt samarbejde med din instruktør, arbejder vi målrettet på at forbedre det, der er relevant for dig.

VORES LEKTIONER 

Klitmøller - Vorupør - Hanstholm

surfguiding Klitmøller viking adventures

PRIVAT SURF GUIDING

Tag med os ud og surfe, og prøv kræfter med dansk surf i optimale forhold. Vi tilrettelægger lektionen efter dine behov. Derudover kan vi bevæge os langs kysten, så vi garanterer de bedst mulige forhold på dagen. 

1399,-

1199,-

1 person

2 personer,

pris pr person

Over 3 personer,

pris pr person

899,-

Varighed cirka 2.5 timer

Alt udstyr inkluderet

Fra 6 år

BOOKING FORESPØRGSEL
Vælg ønsket tidspunkt

Tak fordi du valgte os, vi vender tilbage hurtigst muligt!

surf guiding booking
book
bottom of page