top of page

Surflinje til Højskoler

surflinje logo.png

I Viking Surf House, har vi i længere tid arbejdet på et surflinje koncept specifikt til højskoler, som ville være en attraktiv mulighed for både skolen, såvel som eleverne.

Vi tilbyder et surf forløb der tager eleverne fra nybegyndere til selvstændige surfere, på et semester.

Vi anbefaler følgende program:

Rid bølgen - Viking Surf House
  • 4 surfdage hos os i Klitmøller (kan også arrangeres på Nordsjælland)

Vi tilbyder overnatning hos os centralt i Klitmøller, i vores surfcamp. Surfdagene kan være endagsture, weekendture, en uge, eller hvad der passer ind i jeres skema. Der kan selvfølglig også tilføjes flere dage. Vi har alt hvad der skal bruges hos os.

  • Teori, teknik og surfrelateret træning der kan foregå hos jer.

Teorien er en vigtig del af surfing, og der er mange måder man kan forbedre sin surfing udenfor bølgerne. Aktiviteter som surfskate, longboard, SUP, svømning, fridyk, wakeboard og fysisk træning, er alle sjove og spændende aktiviteter der også hjælper i bølgerne. Vi kan tilbyde at stå for nogle linjedage, eller det kan være en del i selv står for.

cap_3095.jpg
_DSC8196.JPG
  • Surfrejse til udlandet

Vi afslutter forløbet med en surfrejse til en af vores rejsedestinationer efter jeres ønske. Vi anbefaler en uge med os i Marokko, men har i flere uger til rådighed, kan flere eksotiske destinationer også arrangeres, som Bali eller Costa Rica. Vi kan også tilbyde rejser til Portugal, Spanien, Frankrig, osv.

Et forløb hos os kan nemt skræddersyes til jeres ønsker. Fjerner man surfrejsen er prisen selvfølglig betydeligt mindre, det kan man eventuelt bytte med flere dage i Klitmøller, eller linjedage.

Kunne det være noget i var interesserede i at høre mere om, høre vi meget gerne fra jer. Kom eventuelt forbi til en surflektion hos os!

Vi ser frem til at høre fra jer! 

Email: kontakt@vikingsurfhouse.dk

Telefon: +4528879092

profiler til højskoelinje.png
bottom of page